www.NLPIT.com
-Valokuvat Uzbekistan


Kuvia Uzbekistanista

Uzbekkilainen viikonlopun viettopaikka Vietimme yhden viikonloppupäivän luonnon helmassa. Paidasta tuli mieleen. Yritin kerran lähteä ulos hihattomalla paidalla. Kaverini pyysi minua hyvin kohteliaasti laittamaan päälle paidan, joka peittää olkapäät. Olkäpäät paljaana liikkuminen olisi siis ollut moraalisesti arveluttavaa.
Uzbekkilainen viikonlopun viettopaikka Sama paikka kuin edellisessä kuvassa. Perhekunnat tai tässä tapauksessa tämä tyttöporukka tulivat viettämään vapaapäivää. Mukana oli tuoretta lihaa saslikia varten ja juomat pantiin kylmenemään ohi lirisevään puroon. Todella mukava päivä.
Uzbekkilainen basaari Paikallinen basaari. Näistä paikoista löytyy aivan uskomaton määrä erilaisia mausteita hedelmiä ja muita ruokatarvikkeita. Paikka on tulvillaan kirkkaita värejä, eksoottista tuoksuja ja itämaista musiikkia.
Uzbekkilainen kauppahalli Suuri kauppahalli Tashkentissa.
Hallitsijan palatsi lähellä Samarkandia Muinaisen hallitsijan palatsi lähellä Samarkandia.
Uzbekki poika auttaa isää korjaamolla Renkaassa oli jotakin vikaa ja se täytyi vaihtaa. Ajoimme lähimmälle korjaamolle. Pieni korjaamo oli todellinen perheyritys. Isän apuna pyöri noin seitsemän vuotias poika. Poika työskentely oikeasti eikä vain pyörinyt isän jaloissa. En tiedä jäikö aikaa koulun käyntiin.
Tanssi esitys Tashkentilaissa ravintolossa Tashkentissa menimme viettämään emännän syntymäpäivää paikalliseen ravintolaan. Kuvassa näkyvät silmän ilot viihdyttivät vieraita. Ainakin minä viihdyin tosi hyvin.
Uzbekkilainen oleskeluhuonekalu Kapistuksia, joita minä kuvaisin sanalla iso vuode, oli kaikkialla. Yksityisen talon pihassa, puistoissa puiden alla, ravintoloiden terasseilla, jne. Kaikkialla. Kapistusten päällä vietettiin aikaa ja mm. syötiin.2006 helmikuu / täyd. 24.7.2006